Home

 

 

INFORMIPE

Achal o projekti savo chingadla pes“ Muzikaki Sikavni”savo valjala te ikerel pes ani Plemetina hem savo valjala te implementirizel les i Biraipkani organizacija “Roma Press Service”, ano partneriteti e Obilicaki komuna e 2020 bersheske.

Informizna pes o zainteresovana terne (chaja thaj chave) kato 12-18 bersh katri Plemetina te aplicirizen. Se ko zis 22.02.2020 bersh, katro 12 o sahaci ko centri e ternengo ki Plemetina (loj zgrada) ka ikerel pes muzikakri audicija,  sar bi shajas te birizn pes save chave hem chaja  ka naken hem save ka sicon trin masek, sar  te zjaben, te bashalen gitara, harmonica-piano ili Kajon. Zadnjo zis savo valjal pre prijavizen pes o terne si dji ko 21.02.2020 bersh. Shaj prijavizen tumen hem te bichalen tumare informacijes ili CV ani poruka ko glavno fabebook stranica e organizacijaki: https://www.facebook.com/romapresskosovo ili ano email: romapresskosovo@gmail.com

 

Bahtasa

Roma Press Service

OBAVEŠTENJE

Povodom projekta “Škola Muzike” 2020 koji će se implementirati od Nevladine Organizacije “Roma Press Service” iz Plemetine, u partnerstvu sa opštinom Obilić za 2020 godinu. Obaveštavamo zainteresovane mlade uzrasta od 12-18 godina iz Plemetine da će se dana 22.02.2020 godine sa početkom od 12:00 sati, održati audicija u prostorijama omladinskog centra u Plemetini za odabir potencijalnih učesnika za tromesećnih aktivnosti za sticanje iskustva u sivranju muzićkih instrumenta: gitare, harmonike/piano, kajon i vokalnih sposobnosti. Rok za prijavljivanje je otvoreno do 21 Februara 2020 godine. Mozete se prijaviti preko Facebook stranice tako što čete poslati kratku biografiju CV https://www.facebook.com/romapresskosovo ili preko email: romapresskosovo@gmail.com

 

Srečno

Roma Press Service

NJOFTIM  

Lidhur me Projektin “Shkolla e Muzikës” 2020, i implementuar nga OJQ-ja “Roma Press Service”  në partneritet me komunen e Obiliqit  për vitin 2020, Të gjithë djemtë dhe vajzat e interesuara nga mosha 12-18 vjeç nga Plemetina janë të ftuar të provojnë në audicion më 22 shkurt 2020 duke filluar nga ora 12:00 në hapsire e qendrës rinore Plemetinë, do të zgjedhim 20 kandidatë, 10 djem dhe 10 vajza për kurs kitarë, fizarmonikë/piano, kurs këndimi dhe cajon.  Afati i fundit për të aplikuar është 21 shkurt 2020, ju mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në Facebook: Roma Press Service page: https://www.facebook.com/romapresskosovo ose me email romapresskosovo@gmail.com

 

Fat i mire

Roma Press Service

 

 

ANNOUNCEMENT

Regarding the “Music School” Project 2020, implemented by the NGO “Roma Press Service” in partnership with municipality of Obiliq/c for 2020,

All interested boys and girls of age 12-18 from Plemetina are invited to try at the audition on 22nd February 2020 starting 12:00 h in the premises of the Plemetina youth center, we will select 20 candidates, 10 boys and 10 girls for guitar course, accordion, piano, singing course and cajon.

 

Deadline to apply is 21 February 2020, you can apply by sending your CV to Facebook Roma Press Service page: https://www.facebook.com/romapresskosovo and/or email romapresskosovo@gmail.com

 

 

Good Luck

Roma Press Service

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s